Gypsum CaSO4 1 grams
Calcium Chloride CaCl2 1,5 grams
Epsom Salt MgSO4 1 grams
Anteckningar:
brewmeister kokare
10l 180mm
20l 76mm
25l 23mm
10,6mm/liter
1100 start
1145 slog på strömmen
1330 mash start
1440 mash slut
1445 uppvärmning till 100
1512 tillbaka på 67 grader
1605 100 grader
1625 börja kok 10mm vid start
1725 60min 35mm 60 min?
1745 extra kok klar 49mm 80min
1750 stäng av värme
1920 allt diskat och bortplockat
ph 5,8 ph vatten 8,5
4ml 5,35
4ml 5,55
9/5-2010 1,011 med hydrometer
5,8 1,023 1,0102
problem
locket i vägen för armen
kokaren värmde inget drog ut kontakten för att aktivera
sänk antal liter som malten tar upp
köp 9v adapter
Köp bättre kross
Tratt behövs